+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: objective c ve webservisler

Tecrübe Puanı
    5

Standart objective c ve webservisler

Arkadaşlar şans eseri edindiğim bir macim var.Madem mac var dedim ki iphone application nedir ne değildi nasıl yapılır bir araştırayım.Xcode'u yükleyip birkaç deneme yaptım ama tabiki daha emekleme aşamasındayım.Amacım bir application'ı sql server ile webservisler aracılığyla konuşturabilmek.Webservice .net servis olacak ve json döndürecek (şimdilik xml olsa da olur)
    Bununla ilgili bazı örnekler var fakat birtürlü istediğim gibi çalıştıramadım.Bu konuda daha önce çalışmış , işin püf noktalarını bilen arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.(Database bağlantısı başka türlü de olsa olabilir fakat .net'e aşina olduğum için tercih ediyorum,mac de kullanabileceğimiz herhangi bir platform v.s hertürlü öneriye açığım )
    WHAT IS NEXT?

Tecrübe Puanı
    0

I've read your post. It is very well. But i have a problem with objective-c. And that is from where i can get tutorials for objective-c? Because i have missed some lessons in training and they creating problem in making iPhone applications. So can some one please suggest me.

+ Konu Cevaplama Paneli